ICT en 'Leren met een iPad'

Digitalisering en gepersonaliseerd leren binnen de Sint Fransschool.
Op de Sint Fransschool hebben alle leerlingen van de groepen 1 t/m 8 de mogelijkheid om een iPad te gebruiken op school. Meer dan 95 % van de leerlingen gebruiken dagelijks een iPad ter ondersteuning van het onderwijs. Wij staan aan de vooravond van gepersonaliseerd onderwijs en de iPad is een middel om dat vorm te geven. We zullen in de komende jaren steeds individueler onderwijs gaan geven aan alle leerlingen. Een iPad is daarvoor een uitermate geschikt middel. 

Op de Sint Fransschool gebruiken wij de iPad of de computer tijdens ons rekenonderwijs, tijdens de projectmiddagen en  om kinderen te leren omgaan met informatica en als onderwijsleermiddel. Binnen onze school zijn alle iPads en computers aangesloten op een netwerk.

 

iPad aanmelden, schade en bestellen | Primenius

Onze school is onderdeel van de bovenschoolse stichting Primenius. De stichting is verantwoordelijk voor alle organisatie rondom de iPads van uw kind(eren).

Voor het bestellen of aanmelden van een iPad verwijzen we naar de website van Primenius. Daar kunt u tevens terecht voor schademeldingen. 

iPad service Primenius

  • iPad servicenummer: 0597-743100
  • Bereikbaar tussen 10.00 en 16.00 uur. Buiten deze tijden kun u de voicemail inspreken. 

Op de voicemail graag te allen tijden inspreken: school, naam leerling, vraag/probleem, telefoonnummer.

>> meer informatie over de iPads op www.primenius.nl